روغن سدر

شناسه محصول: RN900 دسته:
  • تضمین بهترین قیمت بازار
  • تماس با پشتیبانی: 28427660-021
  • بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
  • پرداخت مبلغ کالا در محل مورد نظر شما
  • تحویل سریع در کمترین زمان ممکن

امروزه روغن پایه سدر کاربردهای تجاری بسیاری دارد. این روغن را در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی به ویژه مرهم بعد از اصلاح (افترشیو) مورد استفاده قرار میدهند. رایحه درمان ها از روغن سدر در درمان بیماری های دستگاه تنفس استفاده می کنند.

این روغن دارای خواص ضدعفونی کننده است و در درمان سرفه، برونشیت و زکام به کار می رود. همچنین این روغن در رفع شوره سر، آکنه و اگزما بسیار موثر است.

بخور ترکیب حاوی روغن سدر در اتاق رایحه ای گرم و خوشایند می پراکند و موجب کاهش فشار عصبی و اضطراب می شود.

روغن سدر

روغن سدر به رنگ عسل بوده، رایحه ای گرم، شیرین و چوب مانند دارد. این رایحه مورد توجه و پسند خانم ها و آقایان است. روغن پایه سدر از چوب های زائد (خاک اره، تراشه ها و بریده ها) به روش تقطیر تخریبی (عصاره گیری با بخار) تهیه می شود.

این روغن سده های متوالی است که مورد استفاده قرار می گیرد. مصریان باستان روغن سدر را در مواد آرایشی و برای مومیایی کردن به کار می بردند. همچنین از این روغن در بخور نیز استفاده می شده است.

روغن سدر در رایحه درمانی

امروزه روغن پایه سدر کاربردهای تجاری بسیاری دارد. این روغن را در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی به ویژه مرهم بعد از اصلاح (افترشیو) مورد استفاده قرار میدهند. رایحه درمان ها از روغن سدر در درمان بیماری های دستگاه تنفس استفاده می کنند.

این روغن دارای خواص ضدعفونی کننده است و در درمان سرفه، برونشیت و زکام به کار می رود. همچنین این روغن در رفع شوره سر، آکنه و اکزما بسیار موثر است.

بخور ترکیب حاوی روغن سدر در اتاق رایحه ای گرم و خوشایند می پراکند و موجب کاهش فشار عصبی و اضطراب می شود.

گیاه سدر

درخت سدر (Cedrus Atlantica) بومی کوه های اطلس است و بیشتر در مراکش می روید. عمده روغن پایه سدر نیز در کشور مراکش تولید می شود. این درخت به خانواده پیناسه (Pinaceae) تعلق دارد و بزرگ و باشکوه است.

افزایش تقاضا برای چوب درخت سدر به منظور استفاده در ساختمان و به عنوان کفپوش منجر به از بین رفتن جنگل سدر لبنان شد، از این رو روغن سدر را از منابع دیگر تامین می کنند. نوع دیگری روغن پایه سدر از درخت سدر قرمز به نام ژونیپِروس ویرجینیانا (Juniperus Virginiana) که در آمریکای شمالی می روید تهیه می شود. چوب سدر خود نیز دارای رایحه ای قوی است.

درخت سدر و روغن سدر

روش های مناسب استفاده از روغن سدر

استحمام، کمپرس، استنشاق، ماساژ، مراقبت از پوست و بخور.

مراقبت ها

همیشه روغن پایه سدر را به صورت بسیار رقیق استفاده کنید، چرا که ممکن است سبب التهاب پوست شود.

هشدار: روغن سدر را نباید در دوران بارداری مصرف کرد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن سدر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *