هریستال در سال ۱۹۷۹ گزارش نمود در طول سال های ۴۵-۱۹۴۰ کارگرهایی که برای کار در جنگل نزدیک رودخانه دانوب اجیر می شدند پس از چند روز علائم شدید مالاریا را نشان می دادند. در آن زمان داروهایی که برای درمان مالاریا مورد استفاده قرار می گرفتند در کنترل بیماری بی اثر بودند. او از اثرات سودمند نیش زنبور و درمان مالاریا با زهر زنبور آگاه بود و آنها را درمان می کرد.
پس از چند روز درمان شرایط بیماران رو به بهبودی گذاشته بطوری که هیچگونه علائمی از بیماری نداشتند و قادر بودند به کار بازگردند او همچنین از زنبور درمانی در فلج یکطرفه بدن و فلج ناقص یکطرفه بدن با موفقیت استفاده کرد.
یوریش نیز در سال ۱۹۷۷ درمان مالاریا با زهر زنبور گزارش نمود. اصولا این شیوه درمانی برای مالاریای مناطق گرمسیری و مالاریای ۴ به ۱ و مالاریای ۳ به ا موثر است. تقریبا ۱۵ نیش برای درمان مناسب است. مطالعات آینده اثر زهر زنبور را در درمان مالاریا ثابت خواهد کرد.