
معرفی بیماری : عفونت قارچی زنان باردار : یکی از مشکلات شایعی که ممکن است برای مادران باردار در طول دوران بارداری ایجاد شود، عفونت قارچی واژن می باشد. اگر زنی قبل از دوران بارداری به این عفونت مبتلا شده باشد، ممکن است در طول دوران بارداری هم به آن مبتلا شود.
ترشحات واژن یکی از شایع ترین علایم عفونت قارچی در طول دوران بارداری، ترشحات سفید رنگی است که از ناحیه واژن خارج می شود. هم چنین ممکن است به رنگ سبز یا زرد هم باشد. مقدار این ترشحات می تواند زیاد یا کم باشد. پیشگیری از عفونت قارچی واژن در دوران بارداری
١ – بانوان باید به خشک و تمیز بودن واژن خود در تمام طول زندگی، بویژه در دوران بارداری توجه کافی داشته باشند.
۲- برای خشک کردن ناحیه واژن ، از دستمال تمیز استفاده کنید و از جلو به عقب خشک کنید تا میکروب های ناحیه عقب به جلو وارد نشوند.
۳- در دوران بارداری از لباس زیر نخی و شلوار گشاد استفاده کنید تا هوا به خوبی در این ناحیه جریان داشته باشد.
موارد شدید بیماری، یک روز قبل از شروع درمان و با هدف از بین بردن خارش و احساس سوزش، و قبل از آن که درون مهبل را با عسل آغشته کنند با آب اکسیژنه (۳٪) شستشو می دادند. روز بعد، خارش و احساس سوزش برطرف شد و بعد از دو روز، ضایعات تا حد زیاد کاهش یافت، و احتقان و آماس (ورم) مهبل از بین رفته و انگلها متلاشی شدند. روز سوم تمام باکتریها از بین رفتند. در روزهای ۵ – ۴ درمان، بهبودی کامل در ۴۵ بیمار مشاهده شد.
آن پنج بیماری که بهبود نیافته بودند، تا چند روز نسخه ای از شستشو دهنده های گیاه بابونه برای آنها تجویز شد. زیرا بیماری آنها حاد بود، لذا بعد از چند روزی از شستشو دهنده های جوشاندهی بابونه استفاده شد و بعد از آن دوباره درمان با عسل را شروع کردند که نتایج مؤثر و مثبتی داشته است. پژوهشگری به نام
دولد ، به این نتیجه رسید که ماده ضد میکروبی در عسل می تواند ماده ای فعال ضد «تریکوموناز» باشد. ضمنا در اینجا نمی توان نقش آنزیماتیک دیاستازیهای عسل را نیز نادیده گرفت.