سخت زایی و زایمان های دردناک

کاربر ۱۱کاربر ۱۱
3,750 بازدید
سخت زایی و زایمان های دردناک

سخت زایی و زایمان های دردناک و روشهای درمان آن

سخت زایی و زایمان های دردناک معمولا مشکلاتی به همراه دارند، اما در کل زایمان یک اتفاق طبیعی است و انجام زایمان توسط افراد ماهر و دوره دیده و وجود مکان مناسب زایمان (بهداشتی و تمیز) از شرایط اصلی زایمان خانگی است. در صورت وجود علائمی چون: کم خونی شدید، قد کوتاه (کمتر از ۱۵ سانتیمتر)، تب بالای ۸ درجه سانتی گراد، نبض تند و نامنظم، فشار خون بالا، خونریزی از مهبل، پارگی کیسه آب، حاملگی پنجم یا بیشتر، حاملگی زیر ۱۸ و بالای ۳۵ سال، سابقه خونریزی پس از زایمان، اندازه رحم بزرگتر یا کوچکتر از سن حاملگی، عوارض مختلف زایمانی نظیر جفت سرراهی، جدا شدن زودرس جفت، کاهش، افزایش یا شنیده نشدن صدای قلب جنین و … زایمان نباید در منزل صورت گیرد و حتما باید در بیمارستان انجام شود.

انواع دردهای سخت زایی و زایمان های دردناک

شروع زایمان با درد همراه است. این دردها بر ۲ نوعند:

  • دردهای کاذب: که مشخصات دردهای حقیقی را ندارند و منجر به پیشرفت زایمان نمی شوند و با مصرف داروهای ضد درد تسکین می یابند.
  • دردهای حقیقی: که شدیدتر و با فواصل منظم هستند و با گذشت زمان بر شدت آنها افزوده و فواصل درد کوتاهتر می شوند.

علاوه بر این دردهای طبیعی، عواملی وجود دارند که بر شدت این دردها افزوده و درد زایمان را تبدیل به دردهای غیر طبیعی و بسیار شدید می کنند که در صورت استمرار آنها می تواند جان مادر و جنین او را تهدید به مرگ نماید. برخی از این عوامل عبارتند از:

عوامل به وجود آورنده سخت زایی و زايمان های دردناک

عوامل به وجود آورنده سخت زایی و زايمان های دردناک

1- عامل وراثت و اینکه فاصله دو لگن در این زنان کمتر از حالت طبیعی باشد یا ماهیچه های دیواره رحم از توان کافی جهت بیرون راندن نوزاد برخوردار نباشند در سخت زایی و زایمان های دردناک موثر است.

2- عوامل هیجانی و عصبی و ترس وحشت بیش از حد در هنگام زایمان

3- بیماریهای دهانه رحم نظير ورم

4- تزریق بی موقع آمپول که سبب انقباضات شديد دیواره رحم می گردد و یا تزریق برخی از مسکن ها که ماهیچه رحم را بی حس کرده و در نتیجه مانع انجام عمل آنها می شوند.

5- حرکت و جنب و جوشش های شدید جنین در رحم مادر

6- بزرگتر بودن جنین از حالت طبیعی آن

7- انجام زایمان در سنین ۳۵ سالگی و بالاتر از آن

8- کوتاه بودن بند ناف از حال طبیعی آن

9- وجود بیش از یک جنین در رحم مادر

امروزه بیشتر زایمان ها در بیمارستانها انجام می شود و در صورت غیر طبیعی زایمان نکردن مادر به ناچار از عمل سزارین استفاده می شود. استفاده از آمپول و مصرف داروهای شیمیایی از دیگر روشهای رایج در کاهش درد و تسهیل امر زایمان است.

مصرف جوشانده ها، دمکرده ها، شیافها و یا محلولهای شستشوی واژن که با گیاهان دارویی موثر برای کاهش زایمان های دردناک  تهیه می شوند، از روشهای سنتی موثر در درمان سخت زایی و زایمانهای دردناک می باشد. در طی قرون گذشته، زنان باردار برای وضع حمل راحت، برای کاهش درد و زایمان و رفع جفت از رحم، از این گیاهان استفاده می کردند.

امروزه با اینکه روشهای درمانی مدرن امکانات زیادی برای سخت زایی و زایمانهای دردناک فراهم کرده است، اما هنوز هم می توان از گیاهان دارویی برای زایمانهای راحت استفاده کرد. به سبب اهمیت این گیاهان در زیر برخی از گیاهان دارویی و نسخه های درمانی آنها را آورده ایم.

نسخه های گیاهی تسکین دهنده درد زایمان و موثر در وضع حمل آسان و بدون درد

نسخه ۱- برگ بو از جمله گیاهانی است که نقش بسیار مهمی در تسکین درد زایمان و آسانتر کردن حمل نوزاد دارد.

سخت زایی و زایمانهای دردناک

روش استفاده از آن به شرح زیر است: برگ بوی خشک را که بیش از یکسال از چیدن نگذشته باشد، بکوبید و به حالت پودر در آورید. سپس هر بار ۲ قاشق سوپخوری آنرا با مقداری روغن زیتون خمیر کرده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل آید. بعد آنرا روی پارچه نازک نخی گذاشته و بر روی ناف زنی که نزدیک به زایمان است، ضماد کنید. این عمل درد سخت زایمان را کاهش داده و موجب خروج آسان و بدون زحمت جنین از رحم مادر می گردد.

نسخه ۲- چنانچه زن حامله ای از یک ماه قبل از وضع حمل روزانه ۲ فنجان از آب صاف شده دمکرده ۲۵ گرم مریم گلی خشک (در نیم لیتر آب تازه جوش و به مدت ۱۵ دقیقه) استفاده نماید آسانتر وضع حمل خواهد کرد.

نسخه ۳- استفاده از سیرابی و شیردان گوسفند به دلیل خاصیت ملُین آنها و سرشار بودن از انواع ویتامینها بخصوص ویتامین B اثری ماندگار در زایمان بدون درد بانوان دارد.

نسخه ۴- مصرف مداوم و منظم (روزی ۲ فنجان در ۲ وعده صبح و عصر) عرق کاسنی یا دم کرده غلیظ برگ کاسنی موجب تسهیل در وضع حمل بانوان خواهد شد. همچنین می توانید از سالاد ترکیبی برگ کاسنی بهره بگیرید.

سالاد ترکیبی برگ کاسنی

ترکیبات:

یک مشت برگ کاسنی تازه

چند برگ بادرنجبویه تازه

چند برگ بابونه تازه

چند قطره آبلیمو

۱ قاشق مرباخوری سس کم کالری

۳ قاشق غذاخوری پیاز رازیانه (خرد شده)

۱ قاشق مربا خوری روغن زیتون

روش تهیه سالاد:

سالاد ترکیبی برگ کاسنی

سس، روغن زیتون و آبلیمو را درون کاسه کوچکی ریخته و خوب هم بزنید. سپس سایر اجزا را خرد کرده و درون کاسه بزرگتری بریزید. سس آماده مخلوط شده را روی آنها ریخته و پس از هم زدن بلافاصله صرف کنید.

نسخه ۵- یکی از میوه های مفیدی که موجب آسانتر شدن وضع حمل می شود، هلو است. از این میوه می توانید روزی ۲ عدد به صورت خام و یا روزی ۴۰۰ گرم از کمپوت آن و یا روزی ۲ فنجان از آب آن استفاده کنید.

نسخه ۶- خانمهای حامله چنانچه قبل از زایمان از موادی که حاوی مقادیر زیادی ویتامین B می باشند استفاده نمایند، زایمانی آسان و بدون درد خواهند داشت. مخمر خشک شده آبجو ( ۳/۲ میلی گرم ویتامین B در هر ۱۰۰ گرم آن)، بادام هندی (۱ میلی گرم ویتامین B در هر ۱۰۰ گرم آن)، سبوس برنج( ۲/۷۱ میلی گرم ویتامین B در هر ۱۰۰ گرم آن) از جمله این مواد هستند که مصرف مداوم آنها توسط بانوان در طول ۹ ماه بارداری علاوه بر کمک به وضع حمل آنها موجب سلامت نوزاد متولد شده آنها نیز می گردد.

نسخه ۷- چنانچه سخت زایی و زایمانهای دردناک و درد شدید آن به دلیل چاقی زن، کوچکی رحم و تنگی دهانه آن باشد، استفاده از مرهم روغن بنفشه یا ماساژ شکم و کمر با روغن بنفشه مفید و موثر است.

مرهم روغن بنفشه

ترکیبات:

۱۵ گرم روغن بنفشه

۵۰ گرم پیه مرغ

۱۵ گرم روغن زیتون

۳۰ گرم مغز قلم گاو

روش تهیه مرهم:

ابتدا پیه مرغ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کرده و سپس روغنها را به آن اضافه کنید. مغز قلم گاو را نرم ساییده و به آن اضافه نمایید. پس از خوب بهم زدن و کمی حرارت دادن، آنرا از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن داخل قوطی ریخته و روزی ۳ مرتبه مقداری از آنرا به شکم، کمر و اطراف واژن بمالید و ماساژ دهید.

نسخه ۸- نشستن در محلول جوشانده ترکیبی مرزنجوش نیز کمک زیادی به رفع تنگی دهانه رحم و آسانتر شدن وضع حمل بانوان می کند.

محلول جوشانده ترکیبی مرزنجوش

محلول جوشانده ترکیبی مرزنجوش

ترکیبات:

۱۵ گرم مرزنجوش

۱۵ گریم ناخنک

۱۵ گرم گل بابونه

۱۵ گرم شوید

۱ ليتر آب

روش تهیه محلول:

گیاهان فوق را به اضافه آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس آنرا از روی حرارت برداشته و آب آنرا پس از کمی سرد شدن صاف نموده و واژن، شکم و کمر را با آن شستشو دهید.

نسخه ۹- استفاده از جوشانده پرسیاوشان همراه با کمی نبات به مدت چند روز متوالی قبل از زایمان، سختی زایمان را چنانچه به دلیل ناتوانی مادر در خروج طفل باشد، از بین می برد.

نسخه ۱۰- پوست خیار چنبر از جمله داروهایی است که نقش مهمی در آسانتر کردن سخت زایی و وضع حمل بانوان دارد.

روش استفاده از آن به این شرح است:

۲۵ گرم پوست خشک شده خیار چنبر را نرم ساییده و همراه با کمی آب به قدری بجوشانید تا پخته شود. سپس آنرا صاف نموده و همراه با کمی روغن گل بنفشه میل نمایید.

نسخه ۱۱- نوشیدن روزی ۳ فنجان در ۳ وعده روزانه، نیم ساعت قبل از صرف غذا، از جوشانده ۲۵ گرم پوست خشک دارچین در ۷۵۰ میلی لیتر آب (به مدت ۱۵ دقیقه)، موجب تسهیل در امر زایمان می گردد.

نسخه ۱۲- بانوانی که دچار سخت زایی و زایمانهای دردناک می گردند و از این بابت همیشه در رنج و نگرانی بسر می برند، چنانچه ۱۰ گرم صمغ انغوزه را با ۱۰ گرم جند بیدستر مخلوط نموده و در نیم لیتر آب به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانند، اثری قاطع در تسکین درد زایمان و تسهیل وضع حمل آنها خواهد داشت.

نسخه ۱۳- جهت کاستن از دردی که معمولا پس از سخت زایی و زایمانهای دردناک برای مادران وجود می آید، ۳۰ گرم تخم کتان (برزک سفید) را در ۷۵۰ میلی لیتر آب (به مدت ۱۵ دقیقه) بجوشانید و با آب صاف شده آن، فرج زن را شستشو دهید.

سخت زایی و زایمانهای دردناک

نسخه ۱۴- نوشیدن آب صاف شده جوشانده برگ گزنه به تنهایی یا همراه با آویشن کوهی جهت کاهش درد پس از زایمان مفید و موثر است.

نسخه ۱۵- جهت کاستن از درد زایمان که همراه با ترشحات و رطوبت بیش از حد رحم و زخم دهانه رحم ایجاد شده باشد، ۷۵ گرم عسل طبیعی را با ۱۵۰ گرم شیر زن یا دختر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس آنرا به آرامی هم بزنید تا شیر جذب عسل شود. بعد آنرا از روی حرارت برداشته و پس از کمی سرد شدن، کمی پنبه را به آن آغشته نموده و داخل فرج زن زایمان کرده بگذارید.

نسخه ۱۶- مشک طرامشیع یا توکلیجه یکی از موثرترین گیاهانی است که اثری فوری در آسان کردن وضع حمل داشته و موجب کاهش درد ناشی از سخت زایی و زایمانهای دردناک می گردد. به همین منظور استفاده از جوشانده، دم کرده و یا عرق آن به تنهایی یا همراه با جوشانده پرسیاوشان، ۳ بار در روز، هر بار یک فنجان، به بانوانی که از سختی وضع حمل رنج می برند، توصیه و تجویز می شود.

نسخه ۱۷- جهت تسهیل سخت زایی و زایمانهای دردناک مادران، یک دسته گشنیز تازه را همراه با ریشه آن از زمین کنده و آنرا ریز ریز کنید. سپس آنرا روی ران بیمار ریخته و خوب ماساژ دهید و با پارچه یا باند نخی ببندید تا آب آن از طریق پوست جذب خون شود.

نسخه ۱۸- برای آسانتر شدن وضع حمل، ۳۰ گرم برگ ختمی خشک را همراه با ۷۵۰ میلی لیتر آب درون قوری ریخته و ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آنرا له کرده و بر زیر شکم ضماد نمایید.

برگ ختمی خشک

نسخه ۱۹- استفاده از آب جوشانده برگ شنبلیله به تنهایی یا همراه با آب جوشانده تخم یا ساقه و برگ کتان به صورت محلول شستشوی واژن موجب تسهیل در سخت زایی و زایمانهای دردناک و تسکین درد آن می گردد.

نسخه ۲۰- مصرف روزی ۱ گرم صمغ انغوزه در صبح و ۱ گرم در عصر و و تکرار این عمل به مدت چند روز متوالی قبل از عمل زایمان در آسانتر شدن وضع حمل و انجام زایمانی بدون درد بسیار موثر است.

نسخه ۲۱- استفاده از کپسولهای ۵۰۰ میلی گرمی حاوی پودر برگ سداب، روزی ۶ کپسول در ۲ وعده صبح و عصر (هر وعده ۳ کپسول) موجب زودتر خارج شدن طفل از رحم مادر و کاهش درد زایمان او می گردد.

نسخه ۲۲- نیم مثقال مرُمکی را نرم ساییده و در ۴ کپسول ۵۰۰ میلی گرمی بریزید. هر ۶ ساعت یک کپسول آنرا همراه با کمی آب دم کرده یا جوشانده ابهل (میوه سروکوهی) میل کنید.

نسخه ۲۳- شستشوی واژن با محلول ترکیبی گل شب بو در طول چند روز متوالی، روزی ۱ یا ۲ مرتبه موجب تسهیل در امر سخت زایی و زایمانهای دردناک و کاهش درد آن می گردد.

محلول ترکیبی گل شب بو

ترکیبات:

۱۵ گرم گل شب بو

۱۰ گرم افسنطین

۱۰ گرم برگ سداب

۱/۵ لیتر آب

۱۰ گرم ابهل (میوه سرو کوهی)

روش تهیه محلول:

کلیه گیاهان فوق را پس از نیمکوب کردن، با هم مخلوط نموده و درون ظرفی بریزید. آب را نیز به آن اضافه کرده و ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و پس از کمی سرد شدن، درون تشت ریخته و درون آن بنشینید و واژن، زیر شکم و اطراف آن را با آن شستشو دهید.

نسخه ۲۴- نوشیدن آب جوشانده ۱۰ گرم برگ ریحان در ۵۰۰ میلی لیتر آب به مدت ۱۵ دقیقه همراه با کمی نبات یا شکر هیجانات و فشار عصبی و روانی هنگام وضع حمل را کاهش می دهد.

سخت زایی و زایمانهای دردناک

نسخه ۲۵- جهت از بین رفتن ضعف جسمی بانوان هنگام زایمان و سهولت در وضع حمل آنها، مقداری زعفران (حدود ۲ نخود) را نرم ساییده و با ۲ عدد زرده تخم مرغ آب پز شده میل نمایید.

نسخه ۲۶- جهت انجام زایمانی آسان و بدون درد ۵ گرم مقل ازرق خشک شده را نرم ساییده و با ۵ گرم گل زوفا، ۵ گرم برگ كلم، ۵ گرم برگ سداب و ۵ گرم مشک طرا مشيع (توکلیجه) مخلوط کرده، درون ظرفی ریخته و ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید. ظرف را روی حرارت گذاشته و پس از ۲۰ دقیقه جوشاندن، آب آنرا صاف نموده و ۳ بار در روز، هر بار ۱ فنجان آنرا، نیم ساعت قبل از غذا میل کنید.

نسخه ۲۷- استفاده از پودر انفیه (عطسه آور) در حین زایمان یا قبل از آن کمک زیادی به وضع حمل و تسهیل زایمان می کند. به همین منظور می توانید مقداری سیاهدانه را نرم ساییده و به تنهایی یا همراه با پودر ریشه کندش به داخل بینی کشیده و پس از چند ثانیه شاهد عطسه های فروان باشید.

نسخه ۲۸- جهت کمک به خروج آسانتر جنین و کاستن از در زایمان ۵ گرم پونه کوهی یا پونه باغی را با ۱۰ گرم باقالای نیکوب شده و ۱۰ گرم توکلیجه (مشک طرا مشيع) مخلوط کرده، در ۷۵۰ میلی لیتر آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید و طی ۲ روز متوالی، روزی ۳ وعده (صبح، ظهر، شب)، هر وعده یک فنجان آن را میل نمایید.

نسخه ۲۹- نشستن در آب صاف شده جوشانده ۵ گرم گل پنیرک و ۵ گرم اذخر مکّی در یک لیتر آب، به مدت ۱۵ دقیقه و تکرار این عمل در طول ۳ روز متوالی موجب تسکین درد بعد از زایمان می گردد.

نسخه ۳۰- نوشیدن روزی سه فنجان از آب جوشانده نیم مثقال زنیان و نیم مثقال تخم شوید در ۵۰۰ میلی لیتر آب، به مدت ۱۵ دقیقه سبب کاهش دردهای پس از زایمان می شود.

زنیان

نسخه ۳۱- بانوانی که می خواهند زایمانی آسان، بدون درد و بچه سالم داشته باشند، از مصرف ملاس، جعفری و گیاه تاج خروس به میزان زیاد در دوران حاملگی دریغ ننمایند.

نسخه ۳۲- مصرف قرص ویتامین E به میزان ۴۰۰ IU در رفع گرفتگی های عضلانی در هنگام حاملگی و کاهش درد زایمان ناشی از این گرفتگی ها تاثیر به سزایی دارد.

نسخه ۳۳- خوردن پوره مغز بادام زمینی بو داده همراه با شیر تازه گاو یا بز کمک شایانی به رفع ناتوانی جسمی مادران در انجام امر زایمان می کند.

نسخه ۳۴- استفاده از دم کرده ۳۰ گرم سنبل خطایی خشک در ۵۰۰ میلی لیتر آب تازه جوش، به مدت ده دقیقه به (جهت تاثیری که روی دستگاههای عصبی دارد و تنش عصبی و گرفتگی های رحمی را بر طرف می سازد) به میزان یک لیوان قبل از زایمان و تکرار آن در صورت لزوم موجب آمادگی رحم زنان باردار برای عمل زایمان می گردد.

نسخه ۳۵- گذاشتن کمپرس داغ دمکرده گل هیشه بهار به تنهایی با همراه با چند قطره روغن گیاه مریم گلی بر روی قست پایین شکم و تکرار آن پس از سرد شدن کمپرس موجب کاهش درد سخت زایی و زایمانهای دردناک و آسان شدن آن می گردد.

نسخه ۳۶- از روغن میخک به جهت طبیعت گرم و نقش زیاد آن در افزایش سرعت تحرک خون به صورت ماساژ در زیر شکم جهت گرم و آماده شدن فرج و رحم زنان باردار و در نتیجه تسريع عمل زایمان استفاده می شود. به همین منظور ۱۰ قطره انرا به تنهایی یا همراه با ۱۰ قطره روغن مریم گلی و ۳ قطره روغن گل رز و ۱ قاشق مرباخوری روغن بادام شیرین به حالت مخلوط رقیقی در آورید و قبل از عمل زایمان، چندین مرتبه شکم را با آن ماساژ دهید.

نسخه ۳۷- استفاده از شیاف پوره مغز بادام تلخ یا مالیدن روغن بادام تلخ به داخل فرج و چکاندن آن در داخل رحم زن موجب خروج آسان و بدون درد جنین از شکم مادر می گردد.

نسخه ۳۸- مصرف رازیانه به صورت پودر، دمکرده، جوشانده، اسانس خوراکی و یا عرق آن به دلیل وجود مقادیر زیادی هورمون زنانه در آن علاوه بر درمان سخت زایی و زایمانهای دردناک موجب زیاد شدن شیر مادران نیز می گردد.

سخت زایی و زایمانهای دردناک

نسخه ۳۹- استفاده از قطره یا پودر آنتوم که از تقطیر برگ و تخم شوید یا ساییدن آنها بدست می آید و یا خوردن برگ شوید تازه یا نوشیدن آب صاف شده دمکرده، جوشانده و یا عرق آن در اسانتر کردن وضع حمل و داشتن زایمانی بدون درد بسیار موثر است.

نسخه ۴۰- نشستن در تشتی که مقداری آب دمکرده و یا جوشانده برگ شنبلیله درون آن ریخته باشند و شستشوی واژن با آن به مدت ۱۰

الی ۱۵ دقیقه علاوه بر تحلیل ورم داخلی رحم موجب خروج سریعتر و اسانتر جنین از رحم زن باردار می گردد.

نسخه ۴۱- استفاده از شیاف صمغ جوشیر ذوب شده به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) به تنهایی یا همراه با پودر گیاه خربق سیاه (به نسبت مساوی) موجب تسهیل در سخت زایی و زایمانهای دردناک مادران و کاهش درد آن می گردد.

نسخه ۴۲- جهت جلوگیری از زایمان های دردناک چکاندن چند قطره زهره خرگوش در داخل رحم و مالیدن آن در داخل فرج زن موجب خروج سريع جنین زنده از شکم مادر و سهولت در زایمان می گردد.

نسخه ۴۳- استفاده از شیاف ترکیبی روغن نارگیل موجب تسهیل در خروج جنین زنده از شکم مادر و کاستن از درد و رنج در حين حاملگی می شود. 

شیاف ترکیبی روغن نارگیل

ترکیبات:

۵۰ گرم روغن نارگیل

۱۰ گرم زیره سیاه

۱۰ گرم ریشه سنبل الطیب

۵۰ گرم پیه اردک یا مرغابی

۱۰ گرم ناخنک

۱ عدد زرده تخم مرغ

۲ گرم زعفران

روش تهیه شیاف:

پیه مرغابی یا اردک را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کرده و با روغن نارگیل و زرده تخم مرغ مخوط کنید. و خوب هم بزنید. سپس سایر اجزاء را نرم ساییده و به آن اضافه کنید. بعد آنرا روی حرارت قرار داده و پس از ۲۰ دقیقه حرارت ملایم دیدن، آنرا از روی حرارت برداشته و بعد از کمی سرد شدن، مقداری از آنرا به پنبه آغشته کنید و در داخل فرج زن شیاف کنید.

نسخه ۴۴- ماساژ زیر شکم و شستشوی واژن و داخل آن با محلول غلیظ جوشانده فثاء الحمار (عنبر نسارا) سبب وضع حمل آسان، بدون درد و سریع می گردد. برای تهیه این محلول، ۳۰ گرم عنبر نسارا را در ۷۵۰ میلی لیتر آب به قدری بجوشانید تا قسمت اعظم آب آن تبخیر شود. سپس آب جوشانده غليظ آن را صاف کرده و با کمی زهره گاو مخلوط کنید و به کار برید.

نسخه ۴۵- مصرف مداوم و منظم شياف ترکیبی حنظل با عسل چند روز قبل از زایمان، در تسریع و تسهیل عمل زایمان مادران و درمان سخت زایی و زایمانهای دردناک آنها بی نظیر است.

شیاف ترکیبی حنظل با عسل برای درمان سخت زایی

شیاف ترکیبی حنظل با عسل برای درمان سخت زایی

ترکیبات:

کمی عسل

۲۰ گرم برگ سداب

۲۰ گرم صمغ اشق (باریچه)

۲۰ گرم مويز کوهی (مويزج)

مقداری عصاره یا آب دمکرده بسیار غلیظ عنبر نسارا

۲۰ گرم شحم (گوشت داخلی) میوه حنظل (هندوانه ابوجهل)

روش تهیه شیاف:

گیاهان فوق را به غیر از اشق، نرم ساییده به حالت پودر و آورید. اشق را به روش بن ماری ذوب کرده و عصاره عنبر نسارا و گیاهان پودر شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در پایان عسل را نیز به آن بیافزایید. روزی ۲ مرتبه مقداری از آنرا با کمی روغن بادام تلخ چرب نموده و در داخل واژن شیاف کنید.

نسخه ۴۶- جهت سهولت در زایمان مادران، ۳۰ گرم جوشیر را به روش بن ماری (حرات غیر مستقیم) ذوب کنید. سپس مقداری زهره گاو و کمی روغن کرچک را به آن اضافه کرده و پس از کمی حرارت دادن و خوب به هم زدن، پنبه را به آن آغشته نموده و در داخل واژن شیاف کنید.

نسخه ۴۷- برای کمک به خروج آسانتر و سریع تر جنین از شکم مادر و جلوگیری از سخت زایی ، ۱۰۰ گرم مغز بادام تلخ را همراه با ۲۵ گرم گیاه مشک طرا مشيع تازه و ۱ عدد میوه حنظل (هندوانه ابوجهل) تازه درون کیسه پارچه ای نخی ریخته و آنرا خوب بکوبید. سپس آنرا فشرده تا عصاره و آب آن خارج شود. بعد مرتبا زیر شکم و داخل فرج زن را با آن ماساژ دهید.

دسته بندی پیشگیری و بیماریها طب سنتی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت