انواع بیماری کلیه

کاربر ۲۰کاربر ۲۰
2,374 بازدید
همه بیماری های کلیه

انواع بیماری کلیه

به آسیب یا کاهش کارکرد کلیه به مدت ۳ ماه یا بیشتر بیماری کلیه اطلاق می شود که با تست های آزمایشگاهی تشخیص داده می شود و عدم درمان آن منجر به بیماری کلیوی مرحله آخر می شود.

دیابت علت اصلی بیماری کلیه شناخته شده است (بین ۲۵٪ تا ۴۰٪ بیماران مبتلا به دیابت دچار آسیب کلیه می شوند).

فشار خون بالا، بیماری های قلبی عروقی و چاقی نیز از دیگر عواملی هستند که باعث سخت شدن دیواره عروق کلیه شده و در نتیجه باعث بیماری کلیه می شود.

بیماری کلیه شامل ۵ مرحله است، مرحله یک خفیف۔ ترین و مرحله پنج شدیدترین مرحله به حساب می آید که کارکرد کلیه کاملا مختل شده و نیاز به درمان های مانند دیالیز و پیوند کلیه و… است.

بیماری های گلومرولی کلیه

شامل بیماری هایی می شود که ساختمان گلومرول های کلیه در آن ها آسیب دیده ( بیشترین آسیب ها به صورت التهاب در شبکه مویرگی رخ می دهد.)

علایم بالینی بیماری کلیه

۱-دفع پروتئین از ادرار

۲- ادرار خونی (قابل یاغیرقابل مشاهده)

۳-دم (تجمع آب در زیر پوست)

۴- افزایش فشار خون

۵- کاهش مقدار ادرار می باشد.

تقویت و درمان مشترک انواع بیماری کلیه

انواع بیماری کلیه

به نسخه جامع دیالیز عمل شود.

گرم کردن و پاک سازی بدن وخون و کلیه ها بهترین کمک و درمان و پیشگیری از بیماری کلیه است.

غالب امراض کلیه از سردی و کوچکی وضعف وتمیز نبودن خود کلیه – تمیز نبودن خونی که وارد ادرار می شود – کم خونی – غلظت خون غلبه مزاج ها مخصوصأ سردی و سودا و بلغم ورطوبت و یا خشکی بیش از حد وعلل ریز دیگر که این عوامل را تشدید می کنند.

پس با اصلاح مزاج وتغذیه وخون و گرم کردن کلیه و پاکسازی کلیه ها می توان به کلیه کمک اساسی نمود. در نسخه جامع دیالیز و نارسایی کلیه برای هر یک از این علل درمان بیان شده است.

به نسخه نارسایی کلیه عمل نمایید.

نکته: برای پیشگیری از بیماری کلیه ، غذاهای گرم کننده و پاک کننده کلیه را بیشتر کنید و پرهيزات را رعایت نمایید. و پودر گردو با زنیان و فندق و… را به عنوان مصلح سردی ها مصرف نمایید.

عسل و آب میوه ها و اصلاح مزاج غذا داخل هر وعده، و طبیعی خوری و افزایش غذاهای خام کمک خیلی زیادی به کلیه ها می کند.

” اگر مشکل کلیه از گرمی زیاد بود (که خیلی بعید است) باید خنکی ها را افزایش داد.

همه بیماری های کلیه 

برای همه مشکلات کلیه از دیالیز گرفته تا… خربزه زیاد بخورید و هر روز ۲-۳ وعده عسل و پودر سیاهدانه هر بار یک بند انگشت بخورید.

کلیه و مجاری ادراری 

عسل ضد عفونی کننده خوبی برای مجاری ادرار است و در صورت مصرف پیوسته آن بصورت محلول در آب باعث افزایش ادرار و خرد شدن سنگ های مجاری ادرار و کلیه می شود.

مصرف عسل بصورت محلول (در جوشانده میوه نسترن ۳۰ گرم میوه در یک لیتر آب) و آب ترب سیاه ۳ استکان در روز و نیز با آبلیمو و روغن زیتون به میزان ۳ قاشق سوپ خوری در روز توصیه شده برای مزاج های سرد و گرم.

معالجه بیماری کلیه و اختلالات آن

کلیه و مجاری ادراری 

۵۰ گرم گل و ساقه گل طاووسی را که تازه یا خشک باشد در یک لیتر آب بخیسانید و ظرف محتوی آن را روی آتش بگذراید تا ۱۲ دقیقه بجوشد بعد آن را صاف کنید و با عسل شیرین نمایید

و هر روز دو یا سه فنجان از آن را بنوشید این دارو سنگ های کلیه را حل می کند و صافی های کلیه را تمیز کرده آنها را از سموم پاک می کند.

همچنین شما می توانید دو گرم تخم گل طاووسی را که خشک کرده اید بکوبید و در یک لیوان آب بریزید و ۷-۸ ساعت بگذارید بماند بعد آن را بنوشید.

۲۰گرم برگ و ساقه گلدار فراسیون خشک را در ظرفی که نیم لیتر آب دارد بریزید و روی آتش بگذارید بجوشد بعد از روی آتش بردارید و ده دقیقه دم کنید بعد صاف کنید و با عسل شیرین سازید و هر روز ۴-۵ نصف فنجان بنوشید که برای درمان نارسایی کبد و کیسه صفرا بسیار مفید و مؤثر است.

۱۰ گرم ریشه خشک ماردارو که در آب سرد دو ساعت بخیسد و بعد از جوشاندن ۱۰- ۱۵ دقیقه دم بکشد برای یرقان و احتقان كبد و اختلالات کیسه صفرا و يبوست درمان خوبی است همین دارو با عسل برای نقرس و روماتیسم یرقان احتقان كبد اختلال کیسه صفرا یبوست مؤثر است.

۳۰ گرم ریشه جنتیانا را بکوبید تا گرد شود بعد آن را در یک لیتر آب جوش دم کنید و چهار ساعت بگذارید بماند تا دم بکشد بعد آن را صاف کنید و با عسل شیرین سازید و بعد از هر غذا یک فنجان از آن را بنوشید این دم کرده تقویت کننده کبد است.

بیست تا ۵۰ گرم گل تازه مینای چمنی را که تازه چیده اید در یک لیتر آب سرد بریزید و ظرف محتوی آن را روی آتش بگذارید یک تا دو دقیقه بجوشد بعد آن را بردارید تا ۱۵ دقیقه دم بکشد بعد صاف کنید و با عسل شیرین کنید و در طول روز 2-5 بار هر بار نیم فنجان بنوشید وقتی ورم روده دارید این دارو اعمال روده شما را منظم می کند.

سل و بیماری کلیه

تحقیقات جديد: عسل برای درمان بیماری کلیه از ارزش دارویی و درمانی فوق العاده برخوردار است

عده ای پیشنهاد داده اند که در رژیم های غذایی مخصوص بیماران کلیوی از عسل استفاده شود چون حاوی مقدار بسیار کمی پروتئین و املاح معدنی است که این مواد به مقدار زیاد برای کلیه ها مضر است.

هنگامی که عسل را با داروهای گیاهی مانند گل سرخ وحشی و آب تربچه مخلوط کنیم نتایج خوبی به دست خواهیم آورد محلول عسل با روغن زیتون و آبلیمو برای دفع سنگ کلیه توصیه می شود (روزانه ۳ بار یک قاشق غذاخوری).

اختلال در وظایف و آسیب کلیه ها روی عملکرد اعضای بدن تأثیر می گذارد به گونه ای که بدن نمی تواند آب و نمک را بخوبی جذب و دفع کند عسل نقش کاتالیزوری بسیار حساس و غشاهای زنده منتقل و در تنظیم تعادل مایعات بین خون و بافت ها نقش نموده و محافظت می کند.

و در شرایط نارسائی قلب و کلیه ها و احتباس و تجمع مایعات در بدن نقش مدر را دارد. زایس معتقد است تزریق عسل در زیر لایه های تحتانی بافت صفاقی برای مقابله با بحرانهای قلبی و کلیوی مفید است.

سوپ کلیه 

یک پیمانه گندم و یک پیمانه جو را با ۸ پیمانه آب، روی شعله ملایم بجوشانید تا ۱ لیوان بماند و محتویات آن کاملا له شود.

سپس مقداری سبوس گندم + سبوس برنج + جوجه مرغ محلی + کمی ادويه + زعفران و دارچین + کدوی مسمایی + کمی آبغوره + روغن زیتون به آن اضافه کنید.

– به صورت جداگانه ۳ قاشق غذاخوری گیاه خارشتر + 3 قاشق غذاخوری گیاه 

خارخاسک را در ۲ لیوان آب جوشانده تا غلیظ شود و ۱ لیوان آب بماند. آن را صاف نموده و آب دم کرده فوق الذکر را به سوپ بالا اضافه نمایید و در طی روز میل کنید.

روزی ۲ استکان آب هویج خام را به تنهایی یا با ۲ استکان آب تره سیاه جدا یا با هم مصرف کنید. برای گرفتن آب ترب، آن را ورقه ورقه کرده و عسل بمالید و در آبکش بگذارید.

در زیر آبکش ظرفی بگذارید تا آب ترب در آن جمع شود. ۲ قاشق غذاخوری کنجد خام کوبیده با شیره انگور بجوشانید و با نان سنگگ بخورید.

کنجد بو داده ۱ مشت ۱ روز در میان مصرف شود برای درمان بیماری کلیه بسیار مفید است.

تدابیر، توصیه ها و پرهيزات بیماری کلیه

نان مخصوص کليه:

– آرد برنج، مغز گردو، مغز بادام شیرین، مغز تخم کدو، فندق، پسته، مغز تخم خربزه بدون نمک با اضافه کردن شیر و شیره انگور خمیر آن را تهیه کرده بپزند و به بیمار بدهند.

دفع اورام و عوارض را نموده و برای بیماری کلیه بهترین دارو و غذا است.

نان مخصوص کليه:

– جو و ماش پوست کنده، سیاه دانه، پوست خربزه و هندوانه، گزنه، شاخه نازک انگور، پوسته داخلی سنگدان مرغ، پودر تخم خربزه، خارخسک و خارشتر. خارخسک و خارشتر جداگانه پخته و به قوام آورده شوند سپس به سوپ اضافه شود.

سوپ مخصوص کلیه:

– یک استکان برنج را در ۸ برابر آب، سبوس گندم، جو، کدو مسمایی، بال مرغ خانگی یا گوشت بلدرچین، روغن زیتون بپزند.

می توان به سوپ ها شلغم، هویج و سیب اضافه کرد.

– بهترین غذا برای کسانی که بیماری کلیه دارند رمانی های است که با دانه مویز و پیه اطراف کلیه بز درست می شود.

کله پاچه مخصوصا پاجه . ترشی (دانه انار و یا سماق) پخته می شود، عدس و غوره و پیه، رب های ترش برنج، آرد بو داده جو و گندم، گوشت کبک، تیهو و گوسفند جوان.

رمانیه (آش انار)

– برنج را در آب نیم پز کرده، آب انار ترش با کمی شکر، یا آب انار شیرین کمی آب به شیرین به آن اضافه کرده با کمی روغن بادام شیرین یا شیره مغز بادام شیرین چند جوشی داده تا چاشنی جذب برنج شود.

در هنگام پختن، نعناع تازه هل، دارچین، دانه مویز، پیه اطراف کلیه بز در آن بریزید.

اگر بدن احتیاج به تقویت دارد، گوشت جوجه مرغ خانگی یا بره افزوده شود.

– از خوردن چیزهای تیز، تلخ و شور پرهیز شود.

-کارهای سخت و سنگین، حرکات شدید، استحمام زیاد، نزدیکی کردن مفرط ممنوع است.

-در مقابل آسایش و استراحت، روغن مالی کلیه ها با روغن قسط، بستن کلیه ها با شال پشمی، گذاشتن حوله داغ (که با حرارت آتش داغ شده باشد نه حرارت آب داغ) روی کلیه ها روزی ۷ تا ۸ بار برای بیماری کلیه مفید است.

– خوردن روزانه ۲ استکان آب ترب، ۲ استکان آب شلغم، ۱ تا ۲ استکان آب هویج، برای اصلاح و ترمیم بیماری کلیه ، پاک و ضد عفونی کردن روده ها، کاهش قند راندن ادرار و لینت مزاج توصیه می شود.

-برای اصلاح و مرمت کلیه ها و کاهش آلبومین و بهبودی مجاری ادراری – چند مثقال کنجد را کوبیده، با شیره انگور بجوشانید. 

-انجیر خشک، مربای انجیر، انجیر در شیر پخته یا انجیر در شیره انگور پخته، شیره انگور، شیره انجیر، ماءالشعیر، فالوده سیب، شربت رضوی، مویز، کشمش، یک مشت کنجد بوداده مفیداند.

ماءالشعیر:

– جو پوست کنده را با ۱۰ تا ۱۵ برابر آب خیسانده روی شعله ملایم قرار دهید. به محض شکفته شدن جوها، آن را از روی حرارت برداشته سرد کرده و صاف کنید و نیم گرم بنوشید.

– آب پیاز با شربت قند مفید است.

– عرق خارشتر ۸۰ گرم با ۱۶ تا ۳۲گرم سکنجبین صبح ناشتا برای بیماری کلیه مفیدند.

کاهش اسیداوریک:

– پوست سیب را خشک و پودر کرده اقاشق سوپ خوری در یک فنجان آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد.

– اگر بیماری کلیه ها از حرارت باشد، مخلوط سرکه و روغن گل سرخ روی کمر، کلیه و پشت بمالند.

-شربت لیمو، شربت سیب، رب به بخورند. اگر ضعف کلیه ها از سردی باشد، چیزهای گرم مانند روغن قسط، بادام تلخ و پسته بمالند.

-چیزهای گرم که در سو مزاج سرد مصرف می شود، به کار برند. ولی در گرم کردن نباید افراط کرد.

– اگر بیماری کلیه از اتساع (گشادی) مجاری آن باشد، غذاهای لزج و قابض مانند قسب (خرمای بسیار خشک نیم رس) زالزالک، ولیک، ازگیل جنگلی، سنجد، سیب و به بخورند.

-خوردن شیر میش و شیر شتر برای بیماری کلیه بسیار خوب است. بالاخص اگر گل ارمنی یا چیزی قابض مانند آن با آن ها مخلوط شود. غذاهای قابض مثل كته و عدس و ماش یا غذایی که با برنج و سماق و دانه انار درست می شود.

لاغری و چروکیدگی کلیه ها:

 لاغری و چروکیدگی کلیه ها

– پیه اطراف کلیه بز، پیه مرغابی، پیه مرغ را داغ کرده، گرم با نان گندم بخورند.

-همچنین مالیدن آن ها بر کلیه ها و مصرف کردن آن ها در غذاها توصیه می شود.

– مغز بادام خام، پسته خام، فندق خام، نارگیل را کوبیده با شکر یا نبات صبح و عصر میل شود.

-تخم مرغ نیم برشت (عسلی)، گوشت مرغ خانگی، پاچه، حلیم مفیدند.

دوا الترنجبین که بسیار مفید است ۷۵گرم ترنجبین سفید را از خار و خاشاک پاک کرده، در ۸۵۰ گرم شیر بجوشانید، صاف کرده دوباره بپزید تا به قوام بیاید. هر صبح یا شب از آن میل شود.

ورم کلیه:

– برای تسکین ورم حار و حاد مجاری ادراری، خیار چنبر و آب کاسنی بهترین داروها هستند.

-چنانچه آب خیار چنبر یا شیره مغز آن را با آب کاسنی به بیمار بدهند خیلی زود ورم را می خواباند.

-در زمان کمی بافت کلیه را مرمت و اصلاح نموده و به زودی به حالت عادی باز می گرداند که کاملا قابل توجه و شگفتی آور است.

– خوردن مغز فلوس خیار چنبر با ادویه مناسبه در تحلیل اورام احشای باطن كثير النفع است.

– فرد دچار بیماری کلیه باید در جای گرم بخوابد.

-آب ولرم روی کلیه ها بریزد.

-لعاب اسفرزه و العاب به دانه بنوشد. .

– سوپ پیاز، آب انگور تازه، آب انار ترش و شیرین با هم، ماءالشعیر، شربت زرشک و آلو، لعاب برنج هم مفیدند.

-در صورت دیدن خون در ادرار، خورشت خرفه و آب خرفه توصیه می شود.

– روغن مالی کردن کلیه ها با روغن قسط و بابونه در حالت ورم سرد کلیه ها بسیار مفید است.

-همچنین استفاده از فلوس خیار چنبر، خوردن نخوداب همراه با پونه، کرفس و زیره، گوشت بریان پرندگان، ماش و مغز بادام.

نخوداب:

– مقداری نخود را ۲۴ تا ۴۸ ساعت در آب خیسانده، تا نفاخيت آن کم شود.

-سپس همراه با گوشت پرندگان مثل جوجه خروس یا جوجه مرغ یا کبوتر و… و پیاز و ماش در آب بپزید و کف آن را بگیرید. سپس پونه، کرفس، مغز بادام و زیره افزوده شود.

ورم صلب سوداوی کلیه:

– روغن مالی کردن کلیه ها با روغن های قسط، شوید، بابونه و زیتون در این نوع بیماری کلیه مفید است.

– استفاده از آبزن، نشستن در آبی که در آن بابونه، خسک، تخم کتان، بنفشه، بسفایج، انجیر و شنبلیله جوشانده باشند.

– خوردن ماء الشعیر، شیره سبوس گندم با روغن بادام شیرین، نخوداب، قلیه اسفناج. خوردن مسکه با عسل در صورتی که حرارت زیاد نباشد، بسیار مفید است.

در سوءمزاج گرم کلیه:

– از ورزش مفرط، زیاده روی در خوردن غذاها و نوشیدنی های گرم پرهیز شود.

– نوشیدن ماءالشعیر به جای آب، نوشیدن ماءالجبن، در صورت حرارت زیاد شربت انار، شربت زرشک یا شربت سیب، شربت به یا غوره هر کدام که باشد با العاب اسفرزه و لعاب به دانه، آب انار شیرین با آب انار ترش و نبات، دوغ ترش که کره آن را گرفته باشند سودمند است.

– آش غوره با دانه انار، اسفناج، کدو، ماش پوست کنده، عدس، ریواس و شاخه های نورسته درخت انگور مفید است. مالیدن صندل ساییده در گلاب سريع النفع است. در سوءمزاج سرد کلیه

– از نوشیدن آب سرد مخصوصأ ناشتا و بعد از ورزش، خوردن غذا و نوشیدنی ها با طبع سرد، ترشیجات، میوه های سرد مثل نارنگی ، پرتقال،  هندوانه و..، قرار گرفتن در مکان های سرد خودداری شود.

– روغن های گرم مانند روغن بادام تلخ، پسته، قسط روی کلیه بمالند. گلقند عسلی، گلاب، عرق رازیانه بخورند. فندق، پسته، بادام با شکر تناول کنند. غذا گوشت بریان کبوتر مرغ خانگی، گنجشک، کبک با ادویه جات گرم مثل دارچین و زیره بخورند.

– محمد بن زکریا: اگر شاخ و برگ های درخت انگور را بزنند و آبی که از او بیرون می ریزد را گرفته و در این آب اندکی نمک ریخته و ۹ روز بخورند، انواع بیماری کلیه را از بین می برد.

دواء الترنجبین در بیماری کلیه 

دواء الترنجبین 

چهل درم ترنجبین (هر درم ۳ گرم است) در ۱ رطل (حدود ۳ لیوان شیر تازه گاوی ریخته و روی شعله ملایم گذاشته تا منعقد شود (به قوام آید) سپس ۱۰ درم ثعلب مصری ساییده به آن اضافه کرده و روزی ۲ بار صبح ناشتا و شب قبل خواب میل نمایید.

تقویت کلیه ها 

-مصرف کاهو- خیار بوته ای کامل سیب درختی با پوست و دانه – مغز بادام خام – جوانه گندم تازه – عسل یونجه لیموترش تازه-روغن زیتون – نکتار سیب و آب هویچ و عسل.

-3الی ۵عدد انجیر را همراه با یک قاشق غذاخوری پر ترنجبین در یک لیوان شیر تازه بز یا گاو جوشانده و به صورت خوراکی با روغن زیتون شب ها و صب حها مصرف شود.

-مداومت خوردن شنبلیله با بذر خشخاش و بادام شیرین تازه شکسته و آرد گندم و شکر و عسل سرشته باشد برای اصلاح کلیه مؤثر است.

بادکش لغزان کلیه

-درمان تکمیلی سنگ کلیه (دفع سنگ) درمان تکمیلی بیماری کلیه

-در بادکش های لغزان به دلیل حرکت صفرا روغن مالی باید انجام شود.

بادکش کلیه

-درمان تکمیلی عفونت ادراری

-درمان تکمیلی فشار خون سیستمیک

-درمان تکمیلی بیماری کلیه

-درمان تکمیلی دفع سنگ کلیه

بادکش وسیع شکم

-درمان تکمیلی چاقی در بلغمی ها

-درمان تکمیلی یبوست

-درمان تکمیلی زخم معده

-درمان تکمیلی مثانه نوروژنیک

-درمان تکمیلی عفونت های تناسلی 

-درمان تکمیلی کولیک های کلیوی و شکمی

-درمان تکمیلی دردهای مبهم شکمی

-درمان تکمیلی آپاندیسیت (بادکش روی ناحیه آپاندیس)

– عدم کنترل در سیستم ادرار

دسته بندی پیشگیری و بیماریها
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت